К основному контенту

РОСІЙСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ СПЕЦНАЗ НА ТЕРИТОРІЇ НАТО

Кремль, користуючись можливостями широкої Західної демократії, за останнє десятиліття інформаційного століття, зробив все можливе, щоб на території країн НАТО розмістити свій інформаційний спецназ. Оскільки роль інформаційно-психологічних війн сьогодні стрімко виросла і стала стрижнем «гібридної війни», то Путін, вчасно зорієнтувавшись, розгорнув на Заході, під прикриттям демократичних ЗМІ, свої «інформаційні війська». Пересічний європеєць і не второпає, що Кремль оселившись в нього вдома, щоденно з екранів телебачення, в Інтернеті, з газет та журналів деструктивно впливає на його настрій, корегує точки зору та світогляд.
Російська пропагандистська машина веде мовлення 30 мовами і охоплює 600 млн. осіб в 130 країнах. Сума російських асигнувань на інформаційну війну перевищує 3,4 млрд. доларів. Серед найпотужніших інформаційних гігантів доречно назвати державну ТРК («Росія-1», «Росія-2», «Росія-24», «РТР-Планета», «EuroNews»). Бюджет 1,3 млрд. доларів. ІА «Росія сьогодні» (Телеканал «Russia Today», РІА «Новини»). Бюджет 600 млн. доларів. «Національна медійна група» («П’ятий канал», РЕН ТВ, LifeNevs TV, газета «Известия»). Бюджет 300 млн. «Перший канал. Всесвітня мережа». Бюджет більше 200 млн. доларів. Друкована пропаганда  ведеться 16 мовами у додатках до популярних світових видань. Бюджет 10 млн. доларів. До російських інформаційних військ також входять тисячі Інтернет-тролів  з цілодобовою позмінною роботою в мережі. Бюджет 30 млн. доларів та замовне експертне середовище («соціологічні служби», «аналітичні центри») з бюджетом 100 млн. д., яке тільки тим і займається, що дезінформує світову спільноту та своє суспільство в заданих йому Кремлем параметрах.
Країни НАТО готувались не до такої війни, а традиційної «гарячої» та Кремль, черговий раз, обманув Захід і за допомогою інформаційної зброї латентно розкладає свідомість європейців, підсовуючи їм своє бачення сьогодення та свої право радикальні цінності. Ось чому, сьогодні в Європі на місцевих виборах праворадикали беруть більшість голосів і всі вони, як правило, підтримують Путіна.
Європейські цінності під серйозною загрозою. Якщо країни – члени НАТО, в середині блоку, терміново, не організують нову цілеспрямовану комплексну інформаційно-безпекову структуру то Захід програє Кремлю в нав’язаній йому інформаційній війні із всіма стратегічними негативними наслідками. В такий західний блок інформаційної безпеки (БІБ), в структурі НАТО, повинні мати змогу вступати і країни не члени НАТО. Особливо ті країни, проти яких Кремль веде інформаційну і навіть «гарячу» війну. Такий стратегічний крок стане кроком спасіння не тільки для жертв кремлівської агресії, але й для всього блоку НАТО.
Сьогодні ж склалась неймовірна ситуація, коли середньостатистичний німець, француз і середньостатистичний росіянин по-одинаковому (по-кремлівськи) сприймають події в Україні та світі, і все завдяки потужним можливостям прокремлівських ЗМІ як в Росії так і в Європі. З таким викривленим та вкрай загрозливим станом речей необхідно як найшвидше закінчувати, поки блок НАТО остаточно не спідкала поразка від Кремля в інформаційній війні.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

ГИБРИДНО-МЕССИАНСКАЯ АГРЕССИЯ

Развязанная Кремлем против Украины агрессия носит гибридно-мессианский характер. Эта агрессия реализовывалась под прикрытием надуманных нереальных угроз россиянам, проживающим в Украине, якобы, со стороны украинцев, коих кремлевская пропаганды называла «бэндеровцами», «укропами» и прочими кличками, которые российские спецслужбы всегда клеят своим будущим жертвам, дабы представить их монстрами. При этом, заранее, пользуясь попустительством, а то и прямым предательством украинских властей времен Януковича, в российском информационном пространстве, равно как и украинском захваченном россиянами, готовилась почва для успешной реализации кремлевской гибридно-мессианской агрессии. Основную роль в информационном пространстве отводилось телевидению, поскольку его смотрит большинство населения. Именно в этих пространствах формировался образ украинского врага, а в противовес ему образ российского справедливого православного воина-мессию, для борьбы с подлыми врагами. Также формировались с

ЗАЧЕМ УКРАИНЦЫ ПОМОГАЛИ СОЗДАВАТЬ ИМПЕРИЮ?!

История создания российской империи говорит о том, что свою умелую руку к этому делу, волею и неволею, приложили многие украинцы. Мало того, что в крови московских царей кроме татарской и угро-финской текла и украинская кровь (мать Ивана Грозного Елена Глинская была украинкой из-под Полтавы), так некоторые украинские ученые мужи, равно как и религиозные, нарушив предупреждение Христа, таки создавали себе и нам кумира в лице новой российской имперской власти. На том и обожглись. Так, митрополит Киевской митрополии Петр в 1325 году, в связи с разорением Киева, временно переселяется в Московию, чем возвышает князей московского дома. А Петр І взял с Украины тысячи ученых, государственных и религиозных деятелей. Историки называют цифру в десять тысяч. Так, первое в Московии   высшее учебное заведение – Московская славяно-греко-латинская академия – от своего начала успешно руководилась украинскими иерархами-администраторами. Выходцами из Украины были основаны фактически все великорусс

ИНФОРМАЦИОННЫЙ ТЕРРОРИЗМ

Кремль пытается сменить системы власти в Европе гибридно-политическим путем, при этом во главу угла ставится информационный терроризм, который состоит из кибер терроризма и терроризма с использованием СМК. Кибер терроризм – это умышленная атака на компьютеры, их программы или информацию, которая в них обрабатывается. Все это делается с целью создания угрозы гибели людей, нанесения существенного имущественного ущерба или наступления общественно опасных последствий. Информационный терроризм с использованием средств массовой коммуникации (СМК), прежде всего Интернета, для ведения психологической войны, поиска нужной информации, обучения самих террористов, сборов денежных средств, ведения деструктивной пропаганды, вербовки новых членов, планирования и координации действий. На острие информационного терроризма стоят информационно-психологические атаки с целью дестабилизации политической ситуации в отдельных регионах, странах. Так, в отношении Украины, с целью дестабилизации ее в